no_image
Sinopsis

Engko disit, tek nyruput kopi, lur. Nek wis ngopi kan bisa nyeritakna kisahku sing nang desa. Dadi ngeneh, aja pada pecicilan, maca lan aja lali kopi karo mendhowan angete. Kiye cerita sing isine full ngapak. Tapi ya mungkin ana campuran bahasa liyane. Tapi dijamin 90% cerita ngapak, lurr. Sing jenenge urip, ana bungah susaeh. Apa maning wong liya, lha wong nyong be ngalami sing jenenge masalah, ko. Jajal sapa wonge sing ora duwe masalah. Misale masalah karo wong tua, masalah karo sing jenenge pengangguran, apa maning masalah sing jenenge percintaan. Kenalkan jenengku arane Bambang, umure wes wayahe mbojo. Tapi urung ana sing gelem, mergane anake ora duwe apa-apa. Apamaning kerjaan be ora ana, apa sing bisa dibanggakna? Tapi sing penting, mayuh bareng-bareng ngetutna ceritane.

Tags
Cerita Ngapak Guyonan Urip Neng Desa Novel Ngapak Cerita Sehari-hari

  • Tanggal diterbitkan
  • 25 Februari 2022
  • Kategori
  • Diary (Catatan Harian)
  • Status
  • Belum Selesai